Autor |
Wiadomość |
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 12090 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 6 sty 2016, o 11:49 |
W zwiazku ze zbliza się nowy sezon bedziemy juz niedługo ustalać sklad sekcji na nastepny sezon Ligi Klanów i w związku z tym pytanie zasadnicze : czy ktoś planuje wyprzedaż a może ktoś się znacząco wzmacnia? proszę o wieści z druzyn jezeli szykuje się u Was jakaś rewolucja
W zwiazku ze zbliza się nowy sezon bedziemy juz niedługo ustalać sklad sekcji na nastepny sezon Ligi Klanów i w związku z tym pytanie zasadnicze ;) : czy ktoś planuje wyprzedaż a może ktoś się znacząco wzmacnia? proszę o wieści z druzyn jezeli szykuje się u Was jakaś rewolucja :)
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.8
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 6 sty 2016, o 12:44 |
U mnie jak zawsze stabilnie jeden zawodnik kupiony i jeden sprzedany.
U mnie jak zawsze stabilnie jeden zawodnik kupiony i jeden sprzedany.
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 11 wrz 2015, o 19:02 Posty: 56 Lokalizacja: Rzeszów
|
Napisane: 6 sty 2016, o 21:55 |
Ja cały czas zbieram pieniądze. W 4 lidze będę chciał się utrzymać i dopiero po następnym sezonie będę w 100%-tach gotowy. Ale chętnie będę grał mecze towarzyskie.
Ja cały czas zbieram pieniądze. W 4 lidze będę chciał się utrzymać i dopiero po następnym sezonie będę w 100%-tach gotowy. Ale chętnie będę grał mecze towarzyskie.
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
|
Napisane: 6 sty 2016, o 22:00 |
dzieki panowie za info. czekam na kolejne wiesci odnośnie rewolucji w kadrze
dzieki panowie za info. czekam na kolejne wiesci odnośnie rewolucji w kadrze :)
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 6 sty 2015, o 21:21 Posty: 2765 Lokalizacja: ŚWIDNICA
|
Napisane: 6 sty 2016, o 22:07 |
Ja się ostro wzmacniam Już ponad 8mln wartość a jeszcze brakuje mi 3 obrońców, na dniach będę mógł ich kupić, mam co najmniej 2mln na każdego obrońce więc coś uszczknę. Już zacząłem urywać pkt klanowiczom ;]
Ja się ostro wzmacniam :D Już ponad 8mln wartość a jeszcze brakuje mi 3 obrońców, na dniach będę mógł ich kupić, mam co najmniej 2mln na każdego obrońce więc coś uszczknę. Już zacząłem urywać pkt klanowiczom ;]
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
|
Napisane: 6 sty 2016, o 22:09 |
Lukaszsz182 napisał(a): Ja się ostro wzmacniam Już ponad 8mln wartość a jeszcze brakuje mi 3 obrońców, na dniach będę mógł ich kupić, mam co najmniej 2mln na każdego obrońce więc coś uszczknę. Już zacząłem urywać pkt klanowiczom ;] no Lukasz-rosniesz w siłe-to dobrze
[quote="Lukaszsz182"]Ja się ostro wzmacniam :D Już ponad 8mln wartość a jeszcze brakuje mi 3 obrońców, na dniach będę mógł ich kupić, mam co najmniej 2mln na każdego obrońce więc coś uszczknę. Już zacząłem urywać pkt klanowiczom ;][/quote] no Lukasz-rosniesz w siłe-to dobrze :)
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 6 sty 2015, o 21:21 Posty: 2765 Lokalizacja: ŚWIDNICA
|
Napisane: 6 sty 2016, o 22:10 |
Jak coś proponuję bym został w swojej sekcji aż się skład zgra itp. A potem zobaczymy jak grajki będą się spisywać i już wy zadecydujecie gdzie mam grać.
Jak coś proponuję bym został w swojej sekcji aż się skład zgra itp. A potem zobaczymy jak grajki będą się spisywać i już wy zadecydujecie gdzie mam grać.
|
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 22:08 Posty: 4254 Lokalizacja: Warszawa
|
Napisane: 6 sty 2016, o 23:28 |
JA delikatnie mocniejszy już jestem. Nie gram już samymi młokosami, ale najbliższy sezon to jesze taki dgzie mogę kogoś z pierwszego składu słac na obozy i takie tam.
A formę najlepiej ocenić po LBT gdzie w poprzednim sezonie ledwo się w II lidze utrzymałem a teraz górna część.
JA delikatnie mocniejszy już jestem. Nie gram już samymi młokosami, ale najbliższy sezon to jesze taki dgzie mogę kogoś z pierwszego składu słac na obozy i takie tam.
A formę najlepiej ocenić po LBT gdzie w poprzednim sezonie ledwo się w II lidze utrzymałem a teraz górna część.
_________________ Koniec grania 30.09.2021
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 16 mar 2014, o 15:00 Posty: 553 Lokalizacja: Bialystok
|
Napisane: 6 sty 2016, o 23:38 |
u mnie bedzie wymian 3-4 zawodnikow na mlodszych i w sumie nie wiem czy to bedzie oslabienie na pewno motoryka bedzie lepsza bo u niektorych graczy 30+ to mi spadla do 6/6 czy 7/7 co jest za malo ehh te pogorszenia
u mnie bedzie wymian 3-4 zawodnikow na mlodszych i w sumie nie wiem czy to bedzie oslabienie na pewno motoryka bedzie lepsza bo u niektorych graczy 30+ to mi spadla do 6/6 czy 7/7 co jest za malo ehh te pogorszenia :lol:
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 20:06 Posty: 3934 Lokalizacja: Lublin
|
Napisane: 7 sty 2016, o 00:27 |
Ja raczej bez zmian, może tam jakieś lekkie korekty. Obecnie bardziej stawiam na trening niż na zakupy. Jakiś efekt w tym sezonie jest. Awans do III, w LBT też wreszcie po wielu sezonach jest II liga. Jakoś się tam ciągnie ten wózek, może z mało spektakularnymi sukcesami, ale ciągle niezauważalnie do przodu.
Ja raczej bez zmian, może tam jakieś lekkie korekty. Obecnie bardziej stawiam na trening niż na zakupy. Jakiś efekt w tym sezonie jest. Awans do III, w LBT też wreszcie po wielu sezonach jest II liga. Jakoś się tam ciągnie ten wózek, może z mało spektakularnymi sukcesami, ale ciągle niezauważalnie do przodu.
|
|
Góra |
|