Autor |
Wiadomość |
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 21:23 Posty: 5192 Lokalizacja: Poznań
|
Napisane: 29 sty 2015, o 21:46 |
Ale Dawidflor rezygnuje z LK na rzecz LKJ z tego co mi się wydaje Tak to pewniakiem by był przydzielony kazdab napisał(a): jak tylko Maciek będzie miał ochotę przejąć berło Cooperation, to nie ma sprawy. Poddaję się woli ludu tzn. Twojej Gumiś No jak Klenczonu będzie chciał to czemu nie Tylko na ile to sezonów? I co jak Klenczonu uzbiera te miliony i się obkupi ? Kto wtedy będzie kapitanem Cooperation ?
Ale Dawidflor rezygnuje z LK na rzecz LKJ z tego co mi się wydaje :D Tak to pewniakiem by był przydzielony ;)
[quote="kazdab"]jak tylko Maciek będzie miał ochotę przejąć berło Cooperation, to nie ma sprawy. Poddaję się woli ludu :D tzn. Twojej Gumiś ;)[/quote]
No jak Klenczonu będzie chciał to czemu nie ;) Tylko na ile to sezonów? I co jak Klenczonu uzbiera te miliony i się obkupi ? Kto wtedy będzie kapitanem Cooperation ? :D
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 20:06 Posty: 3934 Lokalizacja: Lublin
|
Napisane: 29 sty 2015, o 21:58 |
A jak ja awansuję do Ekstraklasy, to kto wtedy będzie kapitanem Cooperation? Będziemy się martwić później, jak już Maciek nazbiera te miliony i awansuje do Ekstraklasy, coś się wymyśli, nie wiem co, ale się wymyśli Zresztą rób jak Ci pasuje, Ty rządzisz gumis1992 napisał(a): Ale Dawidflor rezygnuje z LK na rzecz LKJ z tego co mi się wydaje Tak to pewniakiem by był przydzielony No faktycznie, coś Dawid wspominał, zapomniałem, trochę go szkoda tracić
A jak ja awansuję do Ekstraklasy, to kto wtedy będzie kapitanem Cooperation? :lol: Będziemy się martwić później, jak już Maciek nazbiera te miliony i awansuje do Ekstraklasy, coś się wymyśli, nie wiem co, ale się wymyśli :) Zresztą rób jak Ci pasuje, Ty rządzisz ;)
[quote="gumis1992"]Ale Dawidflor rezygnuje z LK na rzecz LKJ z tego co mi się wydaje :D Tak to pewniakiem by był przydzielony ;) [/quote]
No faktycznie, coś Dawid wspominał, zapomniałem, trochę go szkoda tracić :)
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 14 wrz 2013, o 14:26 Posty: 4852 Lokalizacja: Gdańsk
|
Napisane: 29 sty 2015, o 23:00 |
Sprzedałem wszystko co miałem i zostały same dzieci Słuchajcie, ja z chęcią mogę poprowadzić za Kazia Cooperation tylko jestem póki co orgiem w IV LK i powstanie tym sposobem bardzo niezręczna sytuacja
Sprzedałem wszystko co miałem i zostały same dzieci :D Słuchajcie, ja z chęcią mogę poprowadzić za Kazia Cooperation tylko jestem póki co orgiem w IV LK i powstanie tym sposobem bardzo niezręczna sytuacja ;)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 30 sty 2015, o 09:59 |
klenczonu napisał(a): Sprzedałem wszystko co miałem i zostały same dzieci Słuchajcie, ja z chęcią mogę poprowadzić za Kazia Cooperation tylko jestem póki co orgiem w IV LK i powstanie tym sposobem bardzo niezręczna sytuacja No rzeczywiście.. O tym nie pomyślałem.. Nastąpiła mała zmiana Kingi jednak zostanie w Conspiration, a do Company przejdzie Roljan
[quote="klenczonu"]Sprzedałem wszystko co miałem i zostały same dzieci :D Słuchajcie, ja z chęcią mogę poprowadzić za Kazia Cooperation tylko jestem póki co orgiem w IV LK i powstanie tym sposobem bardzo niezręczna sytuacja ;)[/quote]
No rzeczywiście.. O tym nie pomyślałem..
Nastąpiła mała zmiana Kingi jednak zostanie w Conspiration, a do Company przejdzie Roljan ;)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 30 sty 2015, o 10:51 |
klenczonu napisał(a): Słuchajcie, ja z chęcią mogę poprowadzić za Kazia Cooperation tylko jestem póki co orgiem w IV LK i powstanie tym sposobem bardzo niezręczna sytuacja A dlaczego? Nie ma nic do rzeczy. Ja tam bym się wcale nie przejmował, a jak by który podskakiwał to czerwienią go, czerwienią
[quote="klenczonu"]Słuchajcie, ja z chęcią mogę poprowadzić za Kazia Cooperation tylko jestem póki co orgiem w IV LK i powstanie tym sposobem bardzo niezręczna sytuacja ;)[/quote]
A dlaczego? Nie ma nic do rzeczy. Ja tam bym się wcale nie przejmował, a jak by który podskakiwał to czerwienią go, czerwienią :D
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 20 lip 2013, o 14:50 Posty: 870 Lokalizacja: Gdańsk
|
Napisane: 31 sty 2015, o 00:14 |
Jest w porządku.
Jest w porządku.
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 31 sty 2015, o 18:34 |
Ok, wstawiam tak jak jest. Najwyżej w trakcie sezonu coś zmienimy
Ok, wstawiam tak jak jest. Najwyżej w trakcie sezonu coś zmienimy ;)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 1 lut 2015, o 20:01 |
Jakby co, to w tym sezonie można robić korekty składów do środy do 4 lutego do godz.23:59 bez obciążania sezonowego limitu zasileń klanu.
Jakby co, to w tym sezonie można robić korekty składów do środy do 4 lutego do godz.23:59 bez obciążania sezonowego limitu zasileń klanu.
|
|
Góra |
|