| Autor |
Wiadomość |
|
Napisane: 3 kwi 2024, o 06:15 |
Bajorek , cześć . Witamy Cię w naszym Lesie , tylko się w nim nie zgub  , aktywność i zaangażowanie to dobra cecha i buduj drużynę i pomagaj nam w sukcesach .
Bajorek , cześć . Witamy Cię w naszym Lesie , tylko się w nim nie zgub ;) , aktywność i zaangażowanie to dobra cecha i buduj drużynę i pomagaj nam w sukcesach .
|
|
| Góra |
|
Dołączył(a): 14 kwi 2023, o 23:21 Posty: 2819 Lokalizacja: ZGORZELEC
|
Napisane: 3 kwi 2024, o 06:40 |
Bajorek napisał(a): Pseudonim: bajorek Państwo: Polska Wiek: 32 Nazwa Drużyny:Dżuwentus Liga: 4.1 Wartość pierwszej 11: 10 614 894
W MZ od(data): zacząłem jako w 08 chyba roku. For fun, bez sukcesów. Pozniej wrocilem ok 2011, grając z 3 sezony? Awans do div 5. For fun. Dlugs przerwa i wróciłem z pokaźnym budżetem pobawić sie jeszcze bardziej
Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Nie Czas poświęcany MZ w tygodniu: w zależności od zapotrzebowania Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: wzjamenego szacunku, chęć niesienia pomocy i walko o każda piłkę w MZ-towym świecie Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: zaangażowanie i pomoc jakichkolwiek sprawach o ile będę w stanie jej udzielić Na ilu forach się udzielasz: Sport (hokej/piłka nożna): przegladam pilke nożna Cześć! Stumilowy niczym rodzina, więc gdybyś czegoś potrzebował pisz!
[quote="Bajorek"]Pseudonim: bajorek Państwo: Polska Wiek: 32 Nazwa Drużyny:Dżuwentus Liga: 4.1 Wartość pierwszej 11: 10 614 894
W MZ od(data): zacząłem jako w 08 chyba roku. For fun, bez sukcesów. Pozniej wrocilem ok 2011, grając z 3 sezony? Awans do div 5. For fun. Dlugs przerwa i wróciłem z pokaźnym budżetem pobawić sie jeszcze bardziej
Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Nie Czas poświęcany MZ w tygodniu: w zależności od zapotrzebowania Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: wzjamenego szacunku, chęć niesienia pomocy i walko o każda piłkę w MZ-towym świecie Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: zaangażowanie i pomoc jakichkolwiek sprawach o ile będę w stanie jej udzielić Na ilu forach się udzielasz: Sport (hokej/piłka nożna): przegladam pilke nożna[/quote]
Cześć! Stumilowy niczym rodzina, więc gdybyś czegoś potrzebował pisz!
_________________ KN ZGORZELEC div 3.26
|
|
| Góra |
|
|
Napisane: 24 sie 2025, o 15:53 |
Cześć, poszukuję klanu po powrocie do MZ po wielu latach. Odezwałem sie w tej sprawie do Robjota i dostałem informację, że mogę liczyć na przyjęcie, co bardzo mnie cieszy  Miałem kilka podejść do MZ. Pierwszy raz w 2004 roku, byłem wtedy w div2, szło mi całkiem dobrze ale dostałem słusznego bana za wałek transferowy. Na swoje wytłumaczenie powiem tylko, że miałem wtedy 13 lat  Obecną drużynę założyłem w 2012 i miałem dwa podejścia. 2012-2013 - wygrałem Seasonala i 2x byłem w finale, doszedłem do 2 lub 3 ligi. Potem 2017-2019 - doszedłem do div2, znowu wygrałem Seasonal i zająłem 9. miejsce w Natonal Cup. Chyba to była najmocniejsza ekipa jaką zmontowałem w MZ. No ale z dnia na dzień jakoś się znudziłem i zostawiłem drużynę. Grałem w klanie Angry Boys. Drużyna nazywała się Linne, teraz zmieniłem nazwę na FC Agrobarcie. Zawsze grałem w seniorce, teraz chcę się skupić na Uxx. Moim celem jest rozwój w kierunku u21. Poniżej uzupełniony formularz: Pseudonim (taki sam jak w MZ): gruszka04Państwo: PLWiek: 33Nazwa Drużyny: FC AgrobarcieLiga: div7Wartość pierwszej 11: 4,7M (cały skład u21)W MZ od (data): 18-04-2012Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: TakCzas poświęcany MZ w tygodniu: 30 min dziennie?Sukcesy w MZ: 3x div2, wygrane 2 Seasonale i 2x drugie miejsce, 9 miejsce w National CupCzego oczekujesz wstępując do klanu: Regularnego grania w piątki, czy to w sparingach czy w najsłabszej sekcji, w przyszłości chciałbym przydać się w u21 bo rozwijam drużynę w tym kierunku, nauczenia się czegoś od bardziej doświadczonych członków  Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: na pewno będę zaglądął na forum i postaram się udzielać  Na ilu forach się udzielasz: póki co nigdzie, ale w przeszłości udzielałem się na forum swojego poprzedniego klanu (Angry Boys)Sport (hokej/piłka nożna): tylko piłkaCzy znajdziecie dla mnie miejsce w którejś sekcji?
Cześć, poszukuję klanu po powrocie do MZ po wielu latach. Odezwałem sie w tej sprawie do Robjota i dostałem informację, że mogę liczyć na przyjęcie, co bardzo mnie cieszy :)
Miałem kilka podejść do MZ. Pierwszy raz w 2004 roku, byłem wtedy w div2, szło mi całkiem dobrze ale dostałem słusznego bana za wałek transferowy. Na swoje wytłumaczenie powiem tylko, że miałem wtedy 13 lat :D
Obecną drużynę założyłem w 2012 i miałem dwa podejścia. 2012-2013 - wygrałem Seasonala i 2x byłem w finale, doszedłem do 2 lub 3 ligi. Potem 2017-2019 - doszedłem do div2, znowu wygrałem Seasonal i zająłem 9. miejsce w Natonal Cup. Chyba to była najmocniejsza ekipa jaką zmontowałem w MZ. No ale z dnia na dzień jakoś się znudziłem i zostawiłem drużynę. Grałem w klanie Angry Boys. Drużyna nazywała się Linne, teraz zmieniłem nazwę na FC Agrobarcie.
Zawsze grałem w seniorce, teraz chcę się skupić na Uxx. Moim celem jest rozwój w kierunku u21.
Poniżej uzupełniony formularz:
Pseudonim (taki sam jak w MZ): [b]gruszka04[/b] Państwo: [b]PL[/b] Wiek: [b]33[/b] Nazwa Drużyny: [b]FC Agrobarcie[/b] Liga: [b]div7[/b] Wartość pierwszej 11: [b]4,7M (cały skład u21)[/b] W MZ od (data): [b]18-04-2012[/b] Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: [b]Tak[/b] Czas poświęcany MZ w tygodniu: [b]30 min dziennie?[/b] Sukcesy w MZ: [b]3x div2, wygrane 2 Seasonale i 2x drugie miejsce, 9 miejsce w National Cup[/b] Czego oczekujesz wstępując do klanu: [b]Regularnego grania w piątki, czy to w sparingach czy w najsłabszej sekcji, w przyszłości chciałbym przydać się w u21 bo rozwijam drużynę w tym kierunku, nauczenia się czegoś od bardziej doświadczonych członków :)[/b] Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: [b]na pewno będę zaglądął na forum i postaram się udzielać :)[/b] Na ilu forach się udzielasz: [b]póki co nigdzie, ale w przeszłości udzielałem się na forum swojego poprzedniego klanu (Angry Boys)[/b] Sport (hokej/piłka nożna): [b]tylko piłka[/b]
Czy znajdziecie dla mnie miejsce w którejś sekcji?
|
|
| Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 12804 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 24 sie 2025, o 19:50 |
Witamy Cię gruszka w naszej rodzince,mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłuzej Napewno znajdziemy dla ciebie miejsce czy to w juniorskiej drużynie jak i seniorskiej gdzie zawsze jak nie w meczu o punkty to sparing się zagra.Tak sobie kiedyś widze pogrywales i nieźle ci szlo 
Witamy Cię gruszka w naszej rodzince,mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłuzej :P Napewno znajdziemy dla ciebie miejsce czy to w juniorskiej drużynie jak i seniorskiej gdzie zawsze jak nie w meczu o punkty to sparing się zagra.Tak sobie kiedyś widze pogrywales i nieźle ci szlo :P
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.6
|
|
| Góra |
|
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 09:31 Posty: 2633 Lokalizacja: Koziegłowy
|
Napisane: 7 paź 2025, o 10:57 |
|
zaprosiłem nmarcinn - Harpagan Przodkowo . kiedyś z nami grał. Napisał, że jak nabardziej może dołączyć.
zaprosiłem nmarcinn - Harpagan Przodkowo . kiedyś z nami grał. Napisał, że jak nabardziej może dołączyć.
|
|
| Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
|
Napisane: 7 paź 2025, o 15:03 |
|
Ooo,no pamiętam go ,pewnie
Ooo,no pamiętam go ,pewnie
|
|
| Góra |
|
|
Napisane: 7 paź 2025, o 19:18 |
Marcin Pewnie, też pamiętam jak grał  stare wyjadacze wracają  Mile widziany!
Marcin Pewnie, też pamiętam jak grał :D stare wyjadacze wracają ;) Mile widziany!
|
|
| Góra |
|
Dołączył(a): 12 wrz 2013, o 07:05 Posty: 162 Lokalizacja: Przodkowo
|
Napisane: 8 paź 2025, o 15:21 |
|
Czesc Panowie , jak milo znowu dołączyć po przerwie po tylu latach.
Także również przedstawię swoja aktualną drużyne
Pseudonim(taki sam jak w MZ): NMarcinN Państwo: Polska Wiek: 54 Nazwa Drużyny: Harpagan Przodkowo Liga: div4,62 Wartość pierwszej 11: 9 721 171 EUR W MZ od(data): 21-11-2021 z dużymi przerwami Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: tak Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2 godz Sukcesy w MZ: aktulanie zwycięstwo w div5 Czego oczekujesz wstępując do klanu: regularnych sparingów i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Na ilu forach się udzielasz: 1 Sport (hokej/piłka nożna): piłka nozna
Czesc Panowie , jak milo znowu dołączyć po przerwie po tylu latach.
Pseudonim(taki sam jak w MZ): NMarcinN Państwo: Polska Wiek: 54 Nazwa Drużyny: Harpagan Przodkowo Liga: div4,62 Wartość pierwszej 11: 9 721 171 EUR W MZ od(data): 21-11-2021 z dużymi przerwami Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: tak Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2 godz Sukcesy w MZ: aktulanie zwycięstwo w div5 Czego oczekujesz wstępując do klanu: regularnych sparingów i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Na ilu forach się udzielasz: 1 Sport (hokej/piłka nożna): piłka nozna
_________________ Marcin
|
|
| Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
|
Napisane: 8 paź 2025, o 18:49 |
NMarcinN napisał(a): Czesc Panowie , jak milo znowu dołączyć po przerwie po tylu latach.
Pseudonim(taki sam jak w MZ): NMarcinN Państwo: Polska Wiek: 54 Nazwa Drużyny: Harpagan Przodkowo Liga: div4,62 Wartość pierwszej 11: 9 721 171 EUR W MZ od(data): 21-11-2021 z dużymi przerwami Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: tak Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2 godz Sukcesy w MZ: aktulanie zwycięstwo w div5 Czego oczekujesz wstępując do klanu: regularnych sparingów i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Na ilu forach się udzielasz: 1 Sport (hokej/piłka nożna): piłka nozna hejka,witamy Marcin po przerwie  pamiętamy Harpagana 
[quote="NMarcinN"]Czesc Panowie , jak milo znowu dołączyć po przerwie po tylu latach.
Pseudonim(taki sam jak w MZ): NMarcinN Państwo: Polska Wiek: 54 Nazwa Drużyny: Harpagan Przodkowo Liga: div4,62 Wartość pierwszej 11: 9 721 171 EUR W MZ od(data): 21-11-2021 z dużymi przerwami Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: tak Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2 godz Sukcesy w MZ: aktulanie zwycięstwo w div5 Czego oczekujesz wstępując do klanu: regularnych sparingów i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Na ilu forach się udzielasz: 1 Sport (hokej/piłka nożna): piłka nozna[/quote]
hejka,witamy Marcin po przerwie :P pamiętamy Harpagana :P
|
|
| Góra |
|
|
Napisane: 8 paź 2025, o 20:35 |
|
Ta nazwa zawsze pamiętna! Każdy powrót do lasku jest bezcenny!
Ta nazwa zawsze pamiętna! Każdy powrót do lasku jest bezcenny!
|
|
| Góra |
|