Autor |
Wiadomość |
Dołączył(a): 6 sty 2015, o 21:21 Posty: 2741 Lokalizacja: ŚWIDNICA
|
Napisane: 24 sie 2019, o 21:51 |
Witamy
Witamy :D
|
Dołączył(a): 6 sty 2015, o 21:21 Posty: 2741 Lokalizacja: ŚWIDNICA
|
Napisane: 25 sie 2019, o 14:14 |
Co to za boty rozwalają forum, jak to możliwe jak jest akceptacja rejestracji? shakował nas ktoś?
Co to za boty rozwalają forum, jak to możliwe jak jest akceptacja rejestracji? shakował nas ktoś?
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 11921 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 25 sie 2019, o 15:13 |
Lukaszsz182 napisał(a): Co to za boty rozwalają forum, jak to możliwe jak jest akceptacja rejestracji? shakował nas ktoś? skorzystały z okazji i wbiegły za martinezem i markusem juz powinno być okey
[quote="Lukaszsz182"]Co to za boty rozwalają forum, jak to możliwe jak jest akceptacja rejestracji? shakował nas ktoś?[/quote] skorzystały z okazji i wbiegły za martinezem i markusem :P juz powinno być okey
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.8
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
|
Napisane: 25 sie 2019, o 15:13 |
witaj markus w naszych skromnych prograch
witaj markus w naszych skromnych prograch :P
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 09:31 Posty: 2581 Lokalizacja: Koziegłowy
|
Napisane: 25 sie 2019, o 17:07 |
witamy i Markusa
witamy i Markusa :-)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 25 sie 2019, o 18:54 |
Dzięki chłopaki , myślę że to był dobry wybór i postaram się Was nie zawieść w walce o wyniki naszego Klanu . Pozdrawiam Markus .
Dzięki chłopaki , myślę że to był dobry wybór i postaram się Was nie zawieść w walce o wyniki naszego Klanu . Pozdrawiam Markus .
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 22:08 Posty: 4254 Lokalizacja: Warszawa
|
Napisane: 27 sie 2019, o 23:22 |
Dzień dobry Panowie Kolegę Martineza to nawet z kilku pojedynków pamiętam, co prawda ładne kilka sezonów temu, ale bywało różnie Kolegę Markusa poznam Cieszę się, że dołączyliście, świetny wybór!
Dzień dobry Panowie :)
Kolegę Martineza to nawet z kilku pojedynków pamiętam, co prawda ładne kilka sezonów temu, ale bywało różnie :) Kolegę Markusa poznam :)
Cieszę się, że dołączyliście, świetny wybór!
_________________ Koniec grania 30.09.2021
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
|
Napisane: 28 sie 2019, o 16:58 |
mogą pojawiać sie znów booty jakies dzis, bo bedzie logował sie jeszcze jeden kolega martineza musiałem troche zwolnic zabezpieczenie na ten czas.A ide zaraz do pracy więc uprzedzam
mogą pojawiać sie znów booty jakies dzis, bo bedzie logował sie jeszcze jeden kolega martineza :P musiałem troche zwolnic zabezpieczenie na ten czas.A ide zaraz do pracy więc uprzedzam :P
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 28 sie 2019, o 18:31 |
dawidzior1990 napisał(a): Dzień dobry Panowie Kolegę Martineza to nawet z kilku pojedynków pamiętam, co prawda ładne kilka sezonów temu, ale bywało różnie Kolegę Markusa poznam Cieszę się, że dołączyliście, świetny wybór! dzięki ,, pogramy sobie razem :): miejmy nadzieje ze na cos sie przydamy
[quote="dawidzior1990"]Dzień dobry Panowie :)
Kolegę Martineza to nawet z kilku pojedynków pamiętam, co prawda ładne kilka sezonów temu, ale bywało różnie :) Kolegę Markusa poznam :)
Cieszę się, że dołączyliście, świetny wybór![/quote]
dzięki :),, pogramy sobie razem :):): miejmy nadzieje ze na cos sie przydamy
|
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 17:44 |
1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów 12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu Cześć, Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie Do popisania
1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów ;) 12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu
Cześć,
Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie :) Do popisania :)
|
|
Góra |
|